SJGY

Visszatérítendő és vissza nem térítendő támogatások
alig egy karnyújtásnyira.

Pályázatírás

Tények és lehetőségek a középpontban

Egy tudatosan felépített, a tényeket és a lehetőségeket megfelelően ötvöző pályázat lényegre törő, sallangmentes és ötletes, a pályázatíró pedig tisztában van a szavak súlyával, melyeknek a nyertes pályázat megvalósítása és fenntartása során kiemelt szerep jut (ld. indikátorok, kötelező vállalások, fenntartási kötelezettség, jogvesztő hatályú határidők).

A pályázatírás nemcsak a tényekről, hanem a fejlesztés hatására elérhető lehetőségekről is szól: az üzleti tervezés és a pályázatírás során a jelenhez hasonlóan a jövő is kiemelt szerepet kap.

Pályázatírói díjak és árak

Legyen szó munkahelyteremtő, VP mezőgazdasági, GINOP Plusz gépbeszerzési, vagy egyéb pályázatról, az ember lépten nyomon „remek” ajánlatokba botlik az interneten, melyekben különböző pályázatíró cégek hol fix, hol változó, alap- és sikerdíjakról írnak. Nem titok: hosszú évek alatt jómagam is sokat változtattam üzletpolitikámon. Differenciálnom kellett a pályázatírási árakat, igazodni a felmerülő igényekhez; rá kellett jönnöm, hogy gyakorlatilag nincs két egyforma eset, nincs két ugyanolyan ügyfél és pályázat. Ez utóbbi megállapítás felfogható úgy is, mint a pályázatírás alapszabálya.


Érdeklik a részletek? Tudjon meg többet a lehetőségeiről!

Az évek során az alábbi pályázatok írásában szereztem tapasztalatot (mint pályázatíró, projektmenedzser vagy pályázati közreműködő):

Amennyiben az érdekli hogyan juthat gyorsan pénzhez, el kell keserítenem: a pályázat nem a könnyű pénzszerzés eszköze, és még csak nem is kockázatmentes, viszont manapság már elengedhetetlen a versenyben maradáshoz, hiszen egy-egy GINOP Plusz, DIMOP Plusz, vagy VP pályázattal nagymértékben csökkenthetőek a vállalkozás költségei!

Pályázatírással nemcsak Pécs vagy Baranya megyében, de az ország egész területén foglalkozok. Kérje árajánlatomat Ön is, hogy összehasonlíthassa azt mások pályázatírási díjaival!