SJGY

Értesüljön időben az aktuális hazai pályázati lehetőségekről!

Pályázatfigyelés

Az idő pénz

Új pályázat megjelenésekor a potenciális pályázónak minimum 20-30, de a legtöbb esetben 100-150 oldalas pályázati felhívást és dokumentációt kellene végigolvasnia, elvonva a vállalkozó amúgy is szigorúan beosztott idejét.

Az idő pénz: amíg a vállalkozó a sokszor túlbonyolított pályázati eljárásban és követelményrendszerben próbál kiigazodni, vagy a pályázati portálok ontotta temérdek érdektelen információból akar tájékozódni, addig jó eséllyel kevesebb energiát tud abba fektetni, amihez legjobban ért, vagyis a saját munkájába.

Mennyiség helyett minőség

A pályázati kiírás, ill. a pályázat feltélteleinek alapos ismerete elengedhetetlenül fontos a sikeres pályázáshoz. Erre nyújt megoldást a pályázatfigyelés! Viszonylag gyorsan és személyre szabottan meg lehet állapítani, hogy a vállalkozás számára mely pályázat a legalkalmasabb, és megfelel-e az adott pályázat területi, pénzügyi és egyéb feltételeinek. Sok esetben már - hála a publikus scoring rendszereknek - meghatározható a pályázó nyerési esélye.


Érdeklik a részletek? Tudjon meg többet a lehetőségeiről!

Miben segíthetek?

Naprakész és közérthető pályázati információk a pályázati rövidítések dzsungelében

Mivel gyakorló szakemberként naponta böngészem a pályázatokat, ezért kellő rálátásom van az aktuális lehetőségekre. Az elnevezések idővel ugyan változhatnak (AVOP, GVOP, HEFOP, KIOP, GOP, TÁMOP, TIOP, ROP, GINOP, TOP, VEKOP, IKOP, KEHOP, EFOP, KOP, Széchenyi Terv, Nemzeti Fejlesztési Terv, Új Magyarország Fejlesztési Terv, Új Széchenyi Terv, Széchenyi 2020, Széchenyi Terv Plusz, stb.), sőt, adott pályázat kiírása után a beadási határidők, a címek, egyes feltételek, vagy maga a pályázati kitöltő program (EMIR2, EPER, KitoltoUSZT, FAIR) is módosulhat, de egy naprakész pályázatíró minden változást, minden pályázati közleményt figyelemmel kísér.Pályázatfigyeléssel, forráskereséssel, illetve projektek menedzselésével nemcsak Pécsett vagy Baranya megyében, de az ország egész területén foglalkozok. Kérje árajánlatomat!