SJGY

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara legfrissebb hírei

Nemzeti Agrárgazdasági KamaraA Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) legfőbb célja, hogy a magyarországi mezőgazdaság teljes vertikumát egységesen és nem utolsó sorban hatékonyan képviselje, tagjait naprakész és pontos információkkal lássa el. A NAK - a meglévő tanácsadói hálózatra támaszkodva - egységes rendszerben fogja össze a tájékoztatást, a szaktanácsadást, valamint az egyéb mezőgazdasági kiegészítő szolgáltatásokat (érdekvédelem, minőségbiztosítás). A kamara szerint (is) hazánkban az agrárgazdaság az az ágazat, ami összefogás esetén az egyik sarokpontja lehet a gazdaság fejlődésének és a vidék megújulásának.


Amennyiben a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara legfrissebb pályázati és támogatási hírei felkeltették érdeklődését, kérdése lenne valamely aktuális pályázattal kapcsolatban, keressen bizalommal; a Kapcsolat link alatt megtalálja elérhetőségeimet.


A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara legfrissebb hírei

BEKAPCSOLÁSI ADATOK

Láng Rudolf a vadászok lelkiismerete és bölcs tanítója, sőt a Nimród vadászújság „szent emberének” is nevezték, utalva ezzel arra a mércére, amelyet munkássága jelentett a tudás és a példaadás, illetve a vadászetika terén – mondta el az író emléktáblájának avató ünnepségén Zambó Péter, az Agrárminisztérium erdőkért felelős államtitkár, szerdán, Vérteskozmán, ahol a vadászetika legnagyobb magyar képviselője született.

A Belügyminisztérium Önkormányzati Koordinációs Iroda LIFE csapata, a

[pb_row][pb_column span="span12"][pb_text]

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) országos küldöttgyűlést tartott május 19-én. A rendezvényen bejelentették azt is, hogy ma benyújtásra került az Országgyűlésnek a földadó eltörlését célzó törvénymódosító javaslat.

A 2022-es adóévre a NAV által a mezőgazdasági őstermelőknek elkészített bevallási tervezet a munkáltatói, kifizetői bevallások, adatszolgáltatások adatait tartalmazza. A kifizetők őstermelőkről küldött adatai a bevallási tervezetben tájékoztató adatként jelennek meg.

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara 2023. május 31-én konferenciát szervez a „ A jövő agráriuma Veled kezdődik” címmel.

A Mezőgazdasági Eszköz- és Gépforgalmazók Országos Szövetsége május 11-én tartotta éves közgyűlését. A rendezvényen szakmai díjakat is átadtak.

A NAK 2019 novembere óta vesz részt az i2connect H2020-as európai projektben, amelynek célja a mezőgazdasági termelők és erdőgazdálkodók interaktív innovációs folyamatokba való bevonása és támogatása. A projektben 2023. április 19-21 között a portugál CONSULAI tanácsadó vállalkozás tartott cross-visitet, amelyen a NAK is képviseltette magát.

Forrás: Nemzeti Agrárgazdasági Kamara