SJGY

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara legfrissebb hírei

Nemzeti Agrárgazdasági KamaraA Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) legfőbb célja, hogy a magyarországi mezőgazdaság teljes vertikumát egységesen és nem utolsó sorban hatékonyan képviselje, tagjait naprakész és pontos információkkal lássa el. A NAK - a meglévő tanácsadói hálózatra támaszkodva - egységes rendszerben fogja össze a tájékoztatást, a szaktanácsadást, valamint az egyéb mezőgazdasági kiegészítő szolgáltatásokat (érdekvédelem, minőségbiztosítás). A kamara szerint (is) hazánkban az agrárgazdaság az az ágazat, ami összefogás esetén az egyik sarokpontja lehet a gazdaság fejlődésének és a vidék megújulásának.


Amennyiben a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara legfrissebb pályázati és támogatási hírei felkeltették érdeklődését, kérdése lenne valamely aktuális pályázattal kapcsolatban, keressen bizalommal; a Kapcsolat link alatt megtalálja elérhetőségeimet.


A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara legfrissebb hírei

Az elmúlt napokban számos tagunk jelezte, hogy egy felnőttképzési intézménytől téves tájékoztatást kapott a Vidékfejlesztési Programhoz kapcsolódó képzési kötelezettségéről, amiben felhívták őket képzésre való jelentkezésre. A szóban forgó tájékoztatást olyan kedvezményezettek is megkapták, akik már teljesítették a képzési kötelezettségüket.

BEKAPCSOLÁSI ADATOK

A kaszálás módjának megválasztásakor a természetbarát gyepgazdálkodás elvének alkalmazása vagy figyelmen kívül hagyása a gyepekhez kötődő élőlények sorsának kulcsa.

Magyarországon egyedül a MATE-n van lehetőség

Az ENSZ Családi Gazdaságok Évtizede (2019-2028) keretében az Élelmezési és Mezőgazdasági Szervezet (FAO) – Nemzetközi Mezőgazdasági Fejlesztési Alap (IFAD) közös titkársága videópályázatot indít az

A múlt évben már tolmácsoltuk oldalunkon az MVM Démász Áramhálózati Kft. és az MVM Émász Áramhálózati Kft. felhívását a villamos hálózatok közelében végzett mezőgazdasági munkákkal kapcsolatban.

Együttműködésben a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) és a Széchenyi István Egyetem (SZE) 2024. június 11-12 között kétnapos interaktív innovációs tréninget tartott Szatmárnémetiben, tizenhat partiumi falugazdásznak az i2connect projekt nemzetközi tréningsorozat keretében.

BEKAPCSOLÁSI ADATOK

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara Külkapcsolati Irodája exportpiaci lehetőségre hívja fel a figyelmet. A lengyel

A fejlődés mozgatórugói: interaktív innováció és hálózatosodás

Forrás: Nemzeti Agrárgazdasági Kamara