SJGY

Széchenyi Terv Plusz pályázati közlemények

A Széchenyi Terv Plusz pályázati közleményei A Széchenyi Terv Plusz a 2021-től 2027-ig tartó Európai Uniós költségvetési ciklus hazai pályázati rendszerének elnevezése (2004-2006 között Nemzeti Fejlesztési Terv, 2007-2010 között Új Magyarország Fejlesztési Terv, 2010-2013 között Új Széchenyi Terv, majd 2014-2020 között Széchenyi 2020). A Magyar Kormány a Széchenyi Terv Plusz keretében 8 db kitörési pontot / prioritást határozott meg, melyekhez 8 operatív program társul: Digitális Megújulás Operatív Program Plusz (DIMOP Plusz), Emberi Erőforrás Fejlesztési Operatív Program Plusz (EFOP Plusz), Magyar Halgazdálkodási Operatív Program Plusz (MAHOP Plusz), Integrált Közlekedésfejlesztési Operatív Program Plusz (IKOP Plusz), Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program Plusz (GINOP Plusz), Terület- és Településfejlesztési Operatív Program Plusz (TOP Plusz), Végrehajtás Operatív Program Plusz (VOP Plusz) és Környezeti és Energiahatékonysági Operatív Program Plusz (KEHOP Plusz).


Amennyiben a Széchenyi Terv Plusz legfrissebb pályázati hírei felkeltették érdeklődését és kérdése lenne valamely aktuális, vagy még társadalmi egyeztetés alatt álló pályázattal kapcsolatban, keressen bizalommal; a Kapcsolat link alatt megtalálja elérhetőségeimet.


A Széchenyi Terv Plusz legfrissebb pályázati közleményei

Ezúton értesítjük a Tisztelt Támogatást Igénylőket, hogy a Széchenyi Terv Plusz keretében megjelent a „Köznevelési infrastruktúra fejlesztése” című (TOP_Plusz-3.3.3-23 kódszámú) felhívás

Ezúton értesítjük a tisztelt támogatást igénylőket, hogy a Széchenyi Terv Plusz keretében megjelent az Aktív turizmus fejlesztése című (TOP_Plusz-6.1.4-23 kódszámú) felhívás.

Ezúton értesítjük a Tisztelt Támogatást Igénylőket, hogy a Széchenyi Terv Plusz keretében megjelent a „Helyi humán fejlesztések” című (TOP_Plusz-3.1.3-23 kódszámú) felhívás.

Ezúton értesítjük a tisztelt támogatást igénylőket, hogy a Széchenyi Terv Plusz keretében megjelent a „Fenntartható városfejlesztés” című (TOP_Plusz-1.3.2-23 kódszámú) felhívás.

Ezúton értesítjük a Tisztelt Támogatást Igénylőket, hogy a Széchenyi Terv Plusz keretében megjelent a „Fenntartható humán fejlesztések” című (TOP_Plusz-3.2.1-23 kódszámú) felhívás.

2023. szeptember 27-én 20.00 órától várhatóan 24.00 óráig karbantartási munkálatok miatt az SSO felület (https://sso.fair.gov.hu/eif) és szolgáltatásai, beleértve a Pályázati e-ügyintézés (EPTK) felületet és a Közbeszerzés rendszert is, nem lesznek elérhetőek.

Értesítjük a Tisztelt támogatást igénylőket, hogy módosult a Széchenyi Terv Plusz keretében megjelent „Az ügyészség együttműködési rendszereinek korszerűsítése a korrupciós gyakorlatok kezelése érdekében” című (RRF-9.1.1-23 kódszámú) felhívás: a beadhatóság időpontja 2023.09.25-ről 2023.11.24-re változott.

Ezúton értesítjük a tisztelt támogatást igénylőket, hogy a Széchenyi Terv Plusz keretében megjelent „Kommunikációs tevékenységek megvalósítása” című (VOP Plusz-4.2.1-23 kódszámú) felhívás az alábbi pontban módosult:

Ezúton értesítjük a tisztelt támogatást igénylőket, hogy a Széchenyi Terv Plusz keretében megjelent „Működési feltételek biztosítása a Belső Ellenőrzési és Integritási Igazgatóságnál” című (VOP_Plusz-2.1.5-23 kódszámú) felhívás az alábbi pontban módosult:

Ezúton értesítjük a tisztelt támogatást igénylőket, hogy a Széchenyi Terv Plusz keretében megjelent „Értékelés, monitoring és partnerség” című (VOP_Plusz-4.1.1-23 kódszámú)” felhívás az alábbi pontban módosult:

Forrás: Széchenyi Terv Plusz