SJGY

Széchenyi Terv Plusz pályázati közlemények

A Széchenyi Terv Plusz pályázati közleményei A Széchenyi Terv Plusz a 2021-től 2027-ig tartó Európai Uniós költségvetési ciklus hazai pályázati rendszerének elnevezése (2004-2006 között Nemzeti Fejlesztési Terv, 2007-2010 között Új Magyarország Fejlesztési Terv, 2010-2013 között Új Széchenyi Terv, majd 2014-2020 között Széchenyi 2020). A Magyar Kormány a Széchenyi Terv Plusz keretében 8 db kitörési pontot / prioritást határozott meg, melyekhez 8 operatív program társul: Digitális Megújulás Operatív Program Plusz (DIMOP Plusz), Emberi Erőforrás Fejlesztési Operatív Program Plusz (EFOP Plusz), Magyar Halgazdálkodási Operatív Program Plusz (MAHOP Plusz), Integrált Közlekedésfejlesztési Operatív Program Plusz (IKOP Plusz), Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program Plusz (GINOP Plusz), Terület- és Településfejlesztési Operatív Program Plusz (TOP Plusz), Végrehajtás Operatív Program Plusz (VOP Plusz) és Környezeti és Energiahatékonysági Operatív Program Plusz (KEHOP Plusz).


Amennyiben a Széchenyi Terv Plusz legfrissebb pályázati hírei felkeltették érdeklődését és kérdése lenne valamely aktuális, vagy még társadalmi egyeztetés alatt álló pályázattal kapcsolatban, keressen bizalommal; a Kapcsolat link alatt megtalálja elérhetőségeimet.


A Széchenyi Terv Plusz legfrissebb pályázati közleményei

2024. május 23-án 19.00 órától várhatóan 21.00 óráig karbantartási munkálatok miatt az SSO felület (https://sso.fair.gov.hu/eif) és szolgáltatásai, beleértve a Pályázati e-ügyintézés (EPTK) felületet és a Közbeszerzés rendszert is, nem lesznek elérhetőek.

Felhívjuk a Tisztelt Támogatást igénylő figyelmét, hogy a Széchenyi Terv Plusz keretében megjelent „Működési feltételek biztosítása a Közbeszerzési Felügyeletért Felelős Helyettes Államtitkárságánál” című (VOP Plusz-3.1.2-22 kódszámú) felhívás módosulása az alábbiakat érinti:

Módosult a Széchenyi 2020 keretében megjelent „Erdősítés támogatása” című (VP5- 8.1.1-16 kódszámú) felhívás dokumentációja.

Módosult a Széchenyi 2020 keretében megjelent „VP3-17.1.1-16 - Mezőgazdasági biztosítás díjához nyújtott támogatás” felhívás dokumentációja.

2024. május 21-én 19.00 órától várhatóan 21.00 óráig karbantartási munkálatok miatt az SSO felület (https://sso.fair.gov.hu/eif) és szolgáltatásai, beleértve a Pályázati e-ügyintézés (EPTK) felületet és a Közbeszerzés rendszert is, nem lesznek elérhetőek.

Ezúton értesítjük a tisztelt támogatást igénylőket, hogy a Belső Biztonsági Alap Plusz keretében megjelent a „Bűnügyi adat- és információcserét szolgáló működési támogatás” című (BBA Plusz-1.3.1-24 kódszámú) felhívás.

Ezúton értesítjük a tisztelt támogatást igénylőket és kedvezményezetteket, hogy módosult a Széchenyi Terv Plusz keretében megjelent a „Víz és település - Árvízvédelmi és vízgazdálkodási fejlesztések (szakaszolt)” című (KEHOP Plusz-1.2.12 kódszámú) felhívás.

Ezúton értesítjük a tisztelt kedvezményezetteket, hogy módosult az EFOP-1.3.8-17 „Önkéntesség személyre szabva” című felhívás dokumentációja az alábbiak szerint:

Ezúton értesítjük a tisztelt támogatást igénylőket és kedvezményezetteket, hogy módosult a Széchenyi Terv Plusz keretében megjelent a Közösségi Tanulóház modellprogram című (RRF-MMSZA-1.0.0.3-23 kódszámú) felhívás.

Elindult a „Fókuszterületi innovációs projektek támogatása” című (GINOP Plusz 2.1.1- 24 kódszámú) felhívás tervezetének társadalmi egyeztetése.

Forrás: Széchenyi Terv Plusz